zaterdag 10 maart 2007

Allereerste ideeen... 2


Ontwerp voor een startpagina van Elias.
En onze krantenkop.

6 opmerkingen:

BROEDBOX zei

misschien toch maar ff nadenken over een andere en duidelijkere lay out?

Paul Van Roy zei

Nu ja...

we moeten de komende twee maanden nog nadenken hoe we de zender gaan uitbouwen en dan kunnen we de lay-out daarop aanpassen.

Of bedoelde je de lay-out van deze vlog? Ik ga er van uit dat je het hebt over onze embryonale ideeën over een startpagina voor onze zender?

BROEDBOX zei

en over een betere structurering, misschien door middel van links naar door ons zelf aangemaakte (andere) blogs, zodat er meer structuur in komt en verschillende onderdelen. Elias

BROEDBOX zei

van deze

Paul Van Roy zei

Goh. Ik weet het niet echt.

Ik heb wat schrik dat er nog een groter kluwen ontstaat, als door elk lid nog een eigen blog gemaakt wordt. Nu moet je al alle blogs van de verschillende groepen afgaan, laat staat als je dan nog eens per groep 6 blogs moet afgaan.

Wat wel een oplossing zou kunnen zijn, is een website ipv een blog. dan kan je via eigen menu's een veel overzichtelijker geheel maken ipv deze 'dagboek'structuur. Maar misschien is dat niet de bedoeling. Een website is misschien eerder een eindproduct, wanneer de dingen vaststaan en de moeite zijn om herbekeken te worden in verschillende categorieën.

Misschien geeft dit bloggegeven nog wel goed het brainstormproces weer waarin we nu zitten. Steeds nieuwe ideeën...

BROEDBOX zei

Ok u hebt daar een feit! Elias